Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Ο Alpha 98.9 και οι ακροατές του συγκεντρώνουν βιβλία για να δημιουργήσουν τη σχολική βιβλιοθήκη των Φυλακών Ανηλίκων του Αυλώνα.


Οι περίπου τριακόσιοι ανήλικοι κρατούμενοι έχουν τη δυνατότητα ναπαρακολουθήσουν τα μαθήματα ενός κανονικού σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο λειτουργεί μέσα στο χώρο της φυλακής. Εκατό από αυτούς είναι ήδη μαθητές και κάποιοι μάλιστα ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το σχολείο των φυλακών Ανηλίκων του Αυλώνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα κανονικό σχολείο! Ωστόσο, μια συνέντευξη του διευθυντή του σχολείου, κ.Πέτρου Δαμιανού, στον Alpha 98.9 έδωσε την ιδέα! «Τα παιδιά ζητούν βιβλία για να διαβάζουν στον ελεύθερο χρόνο τους». Ο Alpha 98.9, μαζί με τους ακροατές του, προσπαθεί λοιπόν να κάνει αυτή τηνε πιθυμία πραγματικότητα και καλεί όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν ένα ήπερισσότερα βιβλία, να τα στείλουν στη διεύθυνση του Alpha 98.9 (Σ.Ε.Α Μεσογείων 1, χ.θ. 40,2 Αττικής Οδού, Κάντζα.) ή να επικοινωνήσουν με το 212 212 4800

To ALBA αποφάσισε να μαζέψει όσα βιβλία επιθυμούν να δωρίσουν οι εργαζόμενοι και να τα στείλει στον ALPHA. Τα βιβλία θα μαζευτούν μέχρι την Παρασκευή 30/5.