Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Άσε τη γνώση να πετάξει!!!!

Kάτι που για ορισμένους δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, μπορεί να μετατραπεί σε ένα σημαντικό εργαλείο γνώσης και επικοινωνίας για τα παιδιά! H ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Genesis Pharma σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Euroscience ξεκίνησε το Πρόγραμμα «ΑΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ», μια πρωτοβουλία αξιοποίησης μεταχειρισμένων υπολογιστών και βιβλίων, που στόχο έχει την ενίσχυση των σχολείων ακριτικών περιοχών της χώρας μας με μεταχειρισμένους αλλά λειτουργικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας! Θέλουμε το πρόγραμμα να γίνει γνωστό και να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε! Διαθέτουμε παλιούς υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούμε, Οθόνες, πληκτρολόγια κ.τ.λ που θα μπορούσαμε να χαρίσουμε;


160 υπολογιστές απαιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες για το πρώτο εξάμηνο του 2010. Με προσφορά της GENESIS Pharma έχουν καλυφθεί κατά 100% οι ανάγκες σε Καστελόριζο, Αγαθονήσι, Τήλο, Σύμη και μερικώς σε Νίσυρο, Λειψούς και Χάλκη, με 110 υπολογιστές, φωτοαντιγραφικά πολυμηχανήματα και περισσότερα από 250 βιβλία επιστημονικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου. Καλούμε όλους, εταιρείες, φορείς και ιδιώτες, να στηρίξετε το Πρόγραμμα «Άσε τη γνώση να πετάξει».
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα: EUROSCIENCE, κα Κατερίνα Αγγέλου, 210 42 26 855, info@euroscience.gr / GENESIS Pharma, κα Βίκυ Καρρά, 210 87 71 625, Vkarra@genesispharma.com.
 
* O σύνδεσμος στάλθηκε μέσω facebook από τον συνάδελφο Αλέξη Κομσέλη

1 σχόλια:

Zoe Kourounakou είπε...

Νομίζω ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε βιβλία οι εργαζόμενοι του ALBA και να τα στείλουμε στα Ακριτικά νησιά. Όπως επίσης εάν έχουν περισσέψει βιβλία από παλιά μπορούν να πιάσουν τόπο.