Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Η “Νεφέλη” χρειάζεται “γονείς”!



Η μικρή “Νεφέλη”, που βρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου στην Άσσο Κεφαλονιάς, από κατοίκους του νησιού, που εκτός από τη φροντίδα τους της έδωσαν και το όνομά της, βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες στο Κέντρο Περίθαλψης Μεσογειακής Φώκιας της MOm στην Αλόννησο.

Έχει ξεκινήσει το εντατικό πρόγραμμα περίθαλψης και θεραπείας της νεογέννητης, ορφανής φώκιας, σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και από τις πρώτες κιόλας ημέρες φάνηκε ότι η “Νεφέλη” είναι αρκετά δραστήρια και ζωηρή. Έκανε πολύ γρήγορα το πρώτο της μπάνιο στην πισίνα χωρίς τη βοήθεια των νοσηλευτών, ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα είχε η “Άρτεμης” και τρέφεται με 5 γεύματα ψαροπολτού, ενώ έχει ξεκινήσει τις βιταμίνες και το λάδι σολομού.

Το πρόγραμμα περίθαλψης της “Νεφέλης”, αν όλα πάνε καλά, θα διαρκέσει 5 μήνες, με ατελείωτες ώρες φροντίδας, ταΐσματος και εξετάσεων από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της MOm και τους εθελοντές που θα συμμετέχουν.

Υιοθετήστε τη “Νεφέλη”

Η προσπάθεια περίθαλψης και επανένταξης της “Νεφέλης” στο φυσικό της περιβάλλον χρειάζεται την
οικονομική υποστήριξη και συμβολή όλων μας. Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να υιοθετήσετε συμβολικά τη “Νεφέλη” προσφέροντας 100€ το χρόνο, λαμβάνοντας μια φωτογραφία της σε μέγεθος Α4, πιστοποιητικό υιοθεσίας της “Νεφέλης”, DVD με μοναδικά πλάνα και τα νέα της MOm μέσα από το “Θαλασσινές Ιστορίες”. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.